Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες μονώσεων & στεγανοποιήσεων

Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και παράδοση μιας οικογενειακής επιχείρησης 3ων γενιών, το ιστορικό της ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ξεκινά το 1972, με την πρώτη περίοδο των εφαρμογών σε θέματα θερμομόνωσης και στεγανοποίησης.

Με μεγάλη εξειδίκευση και ένα άρτια εξοπλισμένο τεχνικά προσωπικό, αλλά και βασισμένοι στην εμπιστοσύνη της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας μας, προχωρήσαμε με μεγάλα βήματα μπροστά και οι πελάτες μας μάς κατέστησαν μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες μονώσεων και στεγανοποιήσεων!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ένα μεγάλο τεχνολογικά κομμάτι της ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, είναι το κυψελωτό κονίαμα. Τα έργα μας μάς ανέδειξαν σε πρωτοπόρο δύναμη, με τη μεγαλύτερη παραγωγή αφρομπετού ημερησίως, φτάνοντας και τα 340 m³  (παροχής αφρομπετού). Η δυναμική αυτή είναι ικανή για την αντιμετώπιση της ελληνικής αγοράς.

Χιλιάδες μέτρα επιφανειών στεγανοποιούνται, αποτελεσματικά και γρήγορα, κάθε χρόνο από την εταιρεία μας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και ανήκουν σε επώνυμους οίκους, όπως: Hager, KVX, Megaman, Legranol και Schneider Electric.

Εξοικονομήστε χρήματα από τη θέρμανση & την ψύξη του χώρου σας.
Αυξήστε την αξία του ακινήτου σας!

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.